Werkzaamheden

Manege de Veenhoeve is constant bezig met vernieuwen. Als hippische ondernemer proberen we niet alleen onze bedrijfsvoering, maar ook de accommodatie efficiĆ«nter en toekomstbestendiger in te richten. Hieronder zie je enkele projecten die de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de manege. 

Bouw kapschuur

Momenteel wordt er gewerkt aan een kapschuur voor de opslag van machines en stro. Daarnaast komen hier stallen in met uitloop op 2 paddocks naast de kapschuur. Deze zullen o.a. gebruikt worden voor de opfok van onze jonge Friese paarden.

prev next

Renovatie springtuin

De Springtuin is in 2018 gerenoveerd. De bodem is vervangen door een mooie eb- en vloedbodem en er is een nieuwe omheining omheen gekomen met een hegje daarlangs. 

prev next

Renovatie buitenbak

In 20 hebben we de kleine buitenbak vervangen voor een overdekte rijhal. Ook hier zit een eb- en vloed bodem in. De bak is voorzien van luxe bakrand en LED-verlichting. 

prev next

Vernieuwing bodem kleine binnenbak

In 20 hebben we de bodem van onze kleine binnenbak vervangen voor een eb- en vloedbodem.

prev next

Bouw poetsplaats en zadelkamer

In de nieuwste hal van manege de Veenhoeve is een poetsplaats gekomen met daarnaast een luxe zadelkamer voor Veenhoeve Sporthorses. Deze is voorzien van een spoelplaats en solarium. 

prev next