Ons Team


Manege de Veenhoeve is een echt familiebedrijf. In 2009 kochten wij, Familie Kramer, het bedrijf en we zijn trots op het team wat we nu samen hebben gevormd. Op deze pagina stellen we graag ons team voor. 

Familiebedrijf

Manege de Veenhoeve is een echt familiebedrijf. Nadine is bedrijfsleidster en hoofd instructrice. Cobi zorgt voor de ledenplanning, kantine, keuken en samen met Bert de administratie. Miriam heeft haar eigen trainingsstal binnen de manege: 'Veenhoeve Sporthorses'. Niels heeft ook zijn eigen bedrijf in de technische dienstverlening en is hiervoor ook regelmatig te vinden op de manege. Daarnaast brengt hij Friese paarden voor op keuringen. Tot slot verzorgt Lydian met Nadine georganiseerde activiteiten. We zijn dankbaar dat we zo goed samen kunnen werken, maar zonder onze werknemers zijn we niemand! 

We stellen ze even voor: 

Instructie 

Nadine Kramer 

Hoofd instructrice en bedrijfsleidster

Dressuur - Springen - Caroussel

 

In 2011 heb ik mijn Havo diploma afgerond. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in het manegebedrijf. In 2012 ben ik geslaagd voor mijn Orun- cursus niveau 2. Hierna hebben Alfons en Trudy van Proosdij mij verder begeleid in het ontwikkelen van het lesgeven en rijden. Ik geef dagelijks les aan ruiters van verschillende leeftijden en niveaus. Naast het lesgeven ben ik vanaf 2016 bedrijfsleider van de Veenhoeve. Samen met mijn vriend Laurens ben ik woonachtig in het Zweedse huis naast het manegebedrijf. Ik hoop jullie op een leerzame en leuke manier wat mee te kunnen geven van de prachtige paardensport!Marleen Griede

Instructrice 

Dressuur - Springen - Caroussel


 Om eerlijk te zijn heb ik nooit echt geweten wat ik wou gaan doen qua werk, totdat ik aan de opleiding voor instructrice begon. Één ding wist ik zeker, paarden vind ik leuk. Toen ik begon met het lesgeven, merkte ik al snel dat ik dit echt onwijs leuk vind om te doen. Ik voelde me als een vis in het water. Zorgen voor een goede communicatie tussen ruiter en paard, met hier en daar een lolletje tussen door.

Naast mijn werk, vind ik het ook leuk om zelf paard te rijden. Zelf heb ik twee paardjes, David en Kiddo. Bij deze twee boefjes ben ik dan ook dagelijks te vinden. Op het moment beoefen ik meer de dressuursport, maar springen/crossen doe ik ook. Buitenritten rijden vind ik ook echt fantastisch. Het gaafste wat ik gedaan heb tot nu toe, is toch wel het zadelmak maken van mijn jongste paardje.

Ik hoop jullie veel bij te kunnen leren!
 

Stalmedewerkers

Jennifer Visser

Instructrice 

Dressuur - Springen - Caroussel


Misschien kennen jullie mij al wel van de staldienst of het helpen bij bijvoorbeeld de proefjes of ponykamp. Ik studeer verpleegkunde in Groningen en hiernaast vind ik het erg leuk om les in paardrijden te geven. Ik heb sinds 2020 mijn instructeursdiploma. Zelf rijd ik al vele jaren bij deze leuke manege. Als manege paarden bijgetraind moeten worden, om fijn in de les te lopen, dan rijd ik ze door. Ook help ik Miriam bij het trainen van de jonge paarden. Ik vind het erg leuk om jullie les te  geven op manege de Veenhoeve!


Angelique Kuiper

Ik ben Angelique 1.0 en ik werk bijna elke ochtend op de manege in de stallen. Ik heb zelf twee paarden die ik thuis rijd. Naast de paarden die ik rijd, heb ik twee veulens aangekocht die ik samen met mijn zoon en dochter verzorg. 

Esther Vinkes 

Ik ben Esther en ik ben elke dag werkzaam op manege de Veenhoeve. Naast mijn werk op de Veenhoeve, volg ik de BBL opleiding 'vakbekwaam medewerker paardenhouderij niveau 3'. Dit is dus werken en leren in één. Beide doe ik met erg veel plezier! Daarnaast rijd ik 2x in de week in de manegelessen. 

Angelique Koerts

Ik ben Angelique 2.0 en ik ben sinds 2019 werkzaam op de manege. Ik werk op de maandag en vrijdag ochtend in de stallen. Ik rijd zelf in de manege lessen samen met mijn dochter Levi.