Nieuws

Op deze pagina vind je leuke nieuwtjes over de manege.

Manege de Veenhoeve in Appingedam eerste 5-sterren manege in provincie Groningen 


Appingedam – Tijdens het Hippos Concours Appingedam, dat gehouden wordt van 23 t/m 26 oktober, ontvangt manege de Veenhoeve het 5-sterren certificaat. Deze onderscheiding zal worden uitgereikt door Swaen Brink van de Federatie Nederlandse Ruiter Sport (FNRS). Manege de Veenhoeve is hierbij de eerste Groningse manege die geaccrediteerd wordt met 5 sterren. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de manege-showavond van het Hippos Concours op vrijdag 25 oktober...Schrijver, muziekverenigingen, manege en judoka winnen DamSTER

Appingedam- Manege De Veenhoeve sleept de DamSTER in de categorie ‘Bedrijf’ in de wacht. De manege van Bert en Cobi Kramer ontving in oktober 2019 een 5-sterren-certificaat.

,,Het is een professioneel familiebedrijf, waar zowel de ouders als de kinderen in het bedrijf meewerken. Manege De Veenhoeve is de eerste manege in de provincie Groningen die het 5-sterren-certificaat in ontvangst mag nemen”, gaf de jury blijk van haar waardering.


Best practice Manege de Veenhoeve; het begint bij de ponyclub.


Appingedam- Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt zeker voor de paardensport. Bij Manege De Veenhoeve geven ze daarom hun jonge ruitertjes graag een goede basis mee. Iedere vrijdagmiddag komt een groep van zes- en zevenjarige kinderen na schooltijd samen op de manege in Appingedam op ‘de Ponyclub’. Voor de kinderen een ideale manier om spelenderwijs meer te leren over pony’s en rijden en voor de ouders een extra mogelijk voor ‘naschoolse opvang’.