logo-manege-de-veenhoeve-zl

 Buitenrit 2020 corona

Paardrijden is heerlijk ontspannen en toch actief bezig zijn. Jong en oud kan hiervan genieten. Op elk niveau kun je rijden bij Manege de Veenhoeve of je nu beginner bent of zeer ervaren ruiter.  Paardrijden is voor iedereen die tijd en moeite wil stoppen in het leren rijden op een paard. Ontdek het op Manege de Veenhoeve....

Wanneer je vroeger gereden hebt, kan de instructeur/trice bekijken hoeveel privélessen je nog nodig hebt na je gratis proefles. Na deze gratis proefles kun je bekijken of je bij ons wilt gaan rijden. Heb je nog nooit eerder op een pony of paard gereden, dan krijg je na de proefles ca. 4 keer een opstaples. Deze lessen duren een half uur, waarbij je gedurende dit half uur privéles krijgt. De instructeur/trice probeert je in deze lessen de basisbeginselen van het pony/paard rijden bij te brengen, om er voor te zorgen dat je veilig de les in kan stromen. Na deze opstaplessen word je ingedeeld in een doorstroomles. Wij hanteren een maximum gewicht van 90 kg.  Lijkt het je leuk bel dan even met ons.

Een aantal keer per jaar worden er leuke activiteiten georganiseerd op de manege. Waaronder een volleybal toernooi, leuke bingo avonden en showdagen.

fotos

 

logo-manege-de-veenhoeve-zlManege de Veenhoeve

Woldweg 125
9902 AD Appingedam
info@manegedeveenhoeve.nl

manegedeveenhoeve.nl
Telefoon: 0596-681470

Openingstijden manege de Veenhoeve
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 22.00 (kantine geopend tijdens de lesuren)
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 (alleen voor pensionklanten geopend).
Pensionklanten t/m 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene op zondag rijden.

icon label