logo-manege-de-veenhoeve-zl

De instructie op Manege de Veenhoeve worden op dit moment verzorgd door Nadine Kramer, Marleen Griede & Jennifer Visser.

Nadine Kramer

Bedrijfsleider

 

Allround Instructrice (Manegelessen)

 

Dressuur - Springen - Caroussel

 

In 2011 heb ik mijn Havo diploma afgerond. Vanaf dat moment ben ik werkzaam in het manegebedrijf. In 2012 ben ik geslaagd voor mijn Orun- cursus niveau 2. Hierna hebben Alfons en Trudy van Proosdij mij verder begeleid in het ontwikkelen van het lesgeven en rijden. Ik geef dagelijks les aan ruiters van verschillende leeftijden en niveaus. Naast het lesgeven ben ik vanaf 2016 bedrijfsleider van de Veenhoeve. Samen met mijn broer en zussen zijn wij woonachtig in het Zweedse huis naast het manegebedrijf. Ik hoop jullie op een leerzame manier wat mee te kunnen geven van de prachtige paardensport!

 

Nad

Marleen Griede

Allround Instructrice (Manegelessen)

 

Dressuur - Springen - Caroussel

Mijn naam is Marleen Griede, werkzaam op manege de Veenhoeve als instructrice. Om eerlijk te zijn heb ik nooit echt geweten wat ik wou gaan doen qua werk, totdat ik aan de opleiding voor instructrice begon. Één ding wist ik zeker, paarden vind ik leuk. Toen ik begon met het lesgeven, merkte ik al snel dat ik dit echt onwijs leuk vind om te doen. Ik voelde me als een vis in het water. Zorgen voor een goede communicatie tussen ruiter en paard, met hier en daar een lolletje tussen door.

Naast mijn werk, vind ik het ook leuk om zelf paard te rijden. Zelf heb ik twee paardjes, David en Kiddo. Bij deze twee boefjes ben ik dan ook dagelijks te vinden. Op het moment beoefen ik meer de dressuursport, maar springen/crossen doe ik ook. Buitenritten rijden vind ik ook echt fantastisch. Het gaafste wat ik gedaan heb tot nu toe, is toch wel het zadelmak maken van mijn jongste paardje.

Ik hoop jullie veel bij te kunnen leren!

 Marleen

Jennifer Visser

Allround Instructrice (Manegelessen)

 

Dressuur - Springen - Caroussel

Mijn naam is Jennifer Visser en ik ben 20 jaar oud.
Misschien kennen jullie mij al wel van de staldienst of het helpen bij bijvoorbeeld de proefjes of ponykamp. Ik studeer verpleegkunde in Groningen en hiernaast vind ik het erg leuk om les in paardrijden te geven. Ik volg dan ook de opleiding tot instructrice. Zelf rijd ik al vele jaren bij deze leuke manege. Als manege paarden bijgetraind moeten worden, om fijn in de les te lopen, dan rijd ik ze door. Ook help ik Miriam bij het trainen van de jonge paarden. Ik vind het erg leuk om jullie les te (gaan) geven op manege de Veenhoeve!

 

Jennifer
   

logo-manege-de-veenhoeve-zlManege de Veenhoeve

Woldweg 125
9902 AD Appingedam
info@manegedeveenhoeve.nl

manegedeveenhoeve.nl
Telefoon: 0596-681470

Openingstijden manege de Veenhoeve
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 22.00 (kantine geopend tijdens de lesuren)
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 (alleen voor pensionklanten geopend).
Pensionklanten t/m 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene op zondag rijden.

icon label