logo-manege-de-veenhoeve-zl

Wij van Manege de Veenhoeve zijn het helemaal eens met het stukje van Imke Schellekens ‘topamazone’, dat de functionele correcte houding essentieel is voor een verdere carrière in de paardensport. Daarom willen wij van de laatste editie F proefjes drie ruiters een extra prijs aanbieden, waarvan wij vinden dat zij beschikken over een goede zit. Bij de selectie hebben we niet alleen gekeken naar een correcte houding, maar ook of de houding functioneel is. Het hele team van manege de Veenhoeve en de jury’s is tot de volgende beslissing gekomen:

1. Daniëlle Joustra reedt op Minke een F6 proef. Minke is één van onze jongste paarden, het was dus ook een hele opgave om Minke netjes de proef te laten lopen. Daniëlle bleef de hele proef rustig en mee, waarbij niet te zien was dat het heel hard werken was. Vandaar deze 1ste plaats.

2. Eveline Aardema reedt een geweldige mooie proef, waarbij ze met name opviel door haar onafhankelijke zit, waarbij zij een perfecte eenheid vormde met haar paard.

3. Elsa Wiepkema is een ruiter met weinig ervaring die een hele nette houding heeft en die Zusette een mooie beheerste proef liet lopen.

 

DanielleDaniëlle Joustra

 Eveline Aardema

 

 Elsa Wiepkema

Gefeliciteerd met jullie prijs! We willen Divoza horseworld bedanken voor het gedeeltelijk ter beschikking stellen van de prijs.

logo-manege-de-veenhoeve-zlManege de Veenhoeve

Woldweg 125
9902 AD Appingedam
info@manegedeveenhoeve.nl

manegedeveenhoeve.nl
Telefoon: 0596-681470

Openingstijden manege de Veenhoeve
Maandag t/m vrijdag 14.00 tot 22.00 (kantine geopend tijdens de lesuren)
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 (alleen voor pensionklanten geopend).
Pensionklanten t/m 12 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene op zondag rijden.

icon label